Πολιτική επιστροφών

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών (αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνονται σαββατοκύριακα και αργίες) επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Η προθεσμία των 14 ημερών αρχίζει από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων από τον καταναλωτή (αποδεικτικό η ημερομηνία παράδοσης από courier).

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον :

 • Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διεύθυνση info@voulgaridis.gr με ένδειξη ΄΄ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ΄΄  και αναφορά του ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ εντός 48 ωρών από την παραλαβή των προϊόντων. Η προθεσμία των 48 ωρών αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων από τον καταναλωτή (αποδεικτικό είναι το δελτίο παράδοσης των προϊόντων στον καταναλωτή από την courier).
 • Γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα στο τηλέφωνο 2410 254161 εντός 48 ωρών από την παραλαβή των προϊόντων. Η προθεσμία των 48 ωρών αρχίζει από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων από τον καταναλωτή (αποδεικτικό είναι το δελτίο παράδοσης των προϊόντων στον καταναλωτή από την courier).
 • Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο τα καρτελάκια του καταστήματος και οι ετικέτες του προϊόντος.
 • Επιστραφούν όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος όπως η εγγύηση, οι οδηγίες χρήσης και η απόδειξη αγοράς καθώς και όποιο άλλο συνοδευτικό έγγραφο πιθανόν να υπάρχει, στην αρχική τους κατάσταση, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος.
 • Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη (κουτί και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται στη συσκευασία του προϊόντος) στην αρχική τους κατάσταση, με την ταχυδρομική εταιρεία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες.
 • Το προϊόν δεν έχει υποστεί φθορές, δεν έχει φορεθεί η χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ωρολογίων και δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στα κοσμήματα.
 • Το προϊόν ΔΕΝ είναι Ειδική Κατασκευή.
 • Το προϊόν ΔΕΝ είναι εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς και δεν δύναται η επιστροφή ή αντικατάσταση τους.
 • Το προϊόν ΔΕΝ έχει τροποποιηθεί ή ΔΕΝ αφορά προϊόν με ένδειξη ΄΄ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΄΄.
 • Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους, αφού αυτό αποτελεί προϋπόθεση της διαδικασίας επιστροφής των προϊόντων και κατά συνέπεια θα βοηθήσει την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον πελάτη με δική του χρέωση.

Το κατάστημα ΑΦΟΙ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια η οποιασδήποτε φθοράς του προϊόντος κατά την μεταφορά του προϊόντος προς επιστροφή από τον πελάτη στο κατάστημα.

Πως θα πάρω πίσω τα χρήματά μου ?

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή δηλ. επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασης του με κάποιο άλλο, το κατάστημα  υποχρεούται να επιστρέψει στον καταναλωτή το ποσό που πλήρωσε για την απόκτηση των προϊόντων πλην των εξόδων. Η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε να πληρώσετε όταν παραγγείλατε το ή τα προϊόντα.

Αν είχατε πληρώσει με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, τότε μετά την παραλαβή και τον Ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων από εμάς, ακυρώνεται η χρέωση της κάρτας σας και τα χρήματα που πιστώνονται στον λογαριασμό σας είναι το ποσό που καταβάλατε για την αγορά των προϊόντων πλην των Εξόδων Επιστροφής αξίας 3 €.

Αν είχατε πληρώσει με Αντικαταβολή ή με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας, είναι απαραίτητο και στις 2 αυτές περιπτώσεις να μας υποδείξετε το ΙΒΑΝ του λογαριασμού σας στον οποίο θα πιστωθούν τα χρήματα των προϊόντων που μας επιστρέφεται, αφού πρώτα γίνει ο ποιοτικός έλεγχος των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς. Το κατάστημα  υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που του κατέβαλε ο καταναλωτής για την αγορά των προϊόντων, πλην των Εξόδων Επιστροφής αξίας 3 € και Αντικαταβολής αξίας 3 € (αν έχει επιλεγεί αυτός ο τρόπος πληρωμής) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την Εταιρεία μας και εφόσον αυτό πληροί τους παραπάνω όρους επιστροφής. Για λόγους ασφαλείας θα πρέπει ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού να είναι το ίδιο πρόσωπο με το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

 • Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι τις αγορές που γίνονται από το φυσικό μας κατάστημα.
 • Στα προϊόντα που πωλούνται σε ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αλλαγή με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.
 • Άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, μπορεί να γίνει μόνο για το αρχικό προϊόν. Αν κάνετε αλλαγή του προϊόντος, στη συνέχεια δεν μπορείτε να ζητήσετε να κάνετε επιστροφή του προϊόντος που μόλις αλλάξατε και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων που καταβάλατε για το προϊόν.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αλλαγή του με άλλο προϊόν/προϊόντα. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον καταναλωτή.

Ο καταναλωτής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2410 254161 η στο e-mail : info@voulgaridis.gr για να ενημερώσει για την αλλαγή και να παραγγείλει το νέο προϊόν/προϊόντα.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε και επαναποστολής του προϊόντος που το αντικαθιστά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το κατάστημα ΑΦΟΙ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή οποιασδήποτε φθοράς του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής από τον καταναλωτή προς την Εταιρεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 • Στα προϊόντα που πωλούνται σε ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ η αλλαγή γίνεται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος η έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, ο αγοραστής δικαιούται χωρίς επιβάρυνσή του

α) επισκευή του προϊόντος,

β) αντικατάσταση του,

γ) αναλογική προς το ελάττωμα μείωση του τιμήματος,

δ) υπαναχώρηση από την πώληση

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνση του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον η παραγγελία εκτελέσθηκε εσφαλμένα, δηλαδή παραδόθηκε προϊόν άλλο από αυτό που παραγγέλθηκε ή παραδόθηκε λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν.

Ο καταναλωτής πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο 2410 254161 ή να στείλει e-mail στο info@voulgaridis.gr προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

Εφόσον πρόκειται για προϊόν που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία, αυτό θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά και να  βρίσκεται εντός της συσκευασίας του στην κατάσταση που παρελήφθη από τον καταναλωτή.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσης και όποιο άλλο τυχόν συνοδευτικό έγγραφο έχει) και στην αρχική του συσκευασία με όλα τα καρτελάκια και τις ετικέτες του χωρίς να έχει καταστραφεί οτιδήποτε από τα παραπάνω, διότι όλα αποτελούν μέρος του προϊόντος.

Η επιστροφή για αντικατάσταση του προϊόντος στις παραπάνω περιπτώσεις γίνεται με την ταχυμεταφορική που θα υποδείξει το κατάστημα στον πελάτη και με επιβάρυνση του καταστήματος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την καταχώρηση της, είτε τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο 2410 254161 είτε με  e-mail στο info@voulgaridis.gr .

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Τα δικαιώματα ακύρωσης, υπαναχώρησης η αντικατάστασης δεν πρέπει να συγχέονται με την περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων καθώς αυτά καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους και υπεύθυνες για την αντικατάστασή τους και οποιασδήποτε μορφής επισκευή αυτών είναι οι επίσημες αντιπροσωπείες των BRANDS.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που θα επιστραφούν είναι κατεστραμμένα ή ελλιπή, το κατάστημα  ΑΦΟΙ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Ο.Ε.  έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση που θα βρεθούν τα προϊόντα μετά τον ποιοτικό έλεγχο της Εταιρείας και δύναται να προχωρήσει μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής, έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα ΑΦΟΙ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους από τον καταναλωτή και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται να το αντικαταστήσει.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παραλαβή  και μεταφορά των προϊόντων της σε οποιαδήποτε στιγμή αυτά στο μέλλον χρειαστούν κάποια επισκευή, προς και από την κάθε μία αντιπροσωπεία που αντιπροσωπεύουμε. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας (πλέον του κόστους τη επισκευής). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο τηλ. 2410 254161 η στείλτε e-mail στο info@voulgaridis.gr .

Οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, για τον λόγο αυτό να ελέγχετε την Πολιτική Επιστροφών πριν την πραγματοποίηση παραγγελίας.

 

 

TOP

ΕΙΣΟΔΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πλεονεκτήματα που σας παρέχει ο λογαριασμός σας:

 • Θα κάνετε γρηγορότερο checkout λόγω των αποθηκευμένων στοιχείων αποστολής και χρέωσης.
 • Θα διαχειρίζεστε: τις προσωπικές σας πληροφορίες, τις διευθύνσεις σας, τις παραγγελίες σας, το ιστορικό των παραγγελιών σας, τη λίστα επιθυμιών σας
 • Θα ενημερώνεστε για τις ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και ιδέες δώρων.

Ανάκτηση κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας? Εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

espa