Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την ταχυμεταφορική ACS courier που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, σε 1 – 5  εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες από 100 € και πάνω, τα ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες από 99 € και κάτω ο πελάτης επιβαρύνεται τα ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ των 3 € και τα έξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ των 3 €, συνολικά 6 €.

Όσον αφορά προϊόντα τα οποία είναι κατόπιν παραγγελίας, ειδικές κατασκευές ή προϊόντα που χρήζουν τροποποίησης, θα ειδοποιηθείτε για τον χρόνο αποστολής μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς στα στοιχεία που καταχωρήσατε στην παραγγελία σας ή μας δώσατε τηλεφωνικώς.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης του αποθέματος του προϊόντος που παραγγείλατε, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να σας παραδοθεί και θα σας ενημερώσουμε μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail.

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας δεν θα είναι δυνατόν να σας παραδοθεί, λόγω καιρικών συνθηκών, απεργίας ή άλλων αστάθμητων παραγόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ακόμη θα πρέπει να γνωρίζεται ότι σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας σε δυσπρόσιτη περιοχή, επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος και ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση, για τα οποία θα σας ενημερώσουμε κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε να μην χρεωθείτε έξοδα αποστολής δυσπρόσιτης περιοχής και  να μην καθυστερήσει η παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να παραλάβετε ο ίδιος την παραγγελία σας από το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών, αναφέροντας την επιθυμία σας αυτή στα σχόλια της παραγγελίας σας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην οδό ΚΥΠΡΟΥ 61 στη ΛΑΡΙΣΑ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση τηλεφωνική η μέσω e-mail. Τηλ. Επικοινωνίας  2410 254161  και  e-mail:  info@voulgaridis.gr

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
  • Σε περίπτωση όπου η πληρωμή της παραγγελίας σας έγινε ηλεκτρονικά τότε είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας κατά την παραλαβή του πακέτου.
  • Όλες οι παραγγελίες, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοση τους σε αυτόν.
  • Σε περίπτωση που ο ταχυμεταφορέας δεν σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε, θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε με την ταχυμεταφορική εταιρεία και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 18.00 (εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης).
  • Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα της ταχυμεταφορικής εταιρείας, μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας η επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.

Οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, για τον λόγο αυτό να ελέγχετε τους Τρόπους Αποστολής πριν την πραγματοποίηση παραγγελίας.

 

TOP

ΕΙΣΟΔΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πλεονεκτήματα που σας παρέχει ο λογαριασμός σας:

  • Θα κάνετε γρηγορότερο checkout λόγω των αποθηκευμένων στοιχείων αποστολής και χρέωσης.
  • Θα διαχειρίζεστε: τις προσωπικές σας πληροφορίες, τις διευθύνσεις σας, τις παραγγελίες σας, το ιστορικό των παραγγελιών σας, τη λίστα επιθυμιών σας
  • Θα ενημερώνεστε για τις ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και ιδέες δώρων.

Ανάκτηση κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας? Εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

espa