Τρόποι πληρωμής

Πληροφορίες Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.voulgaridis.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής :

 1. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η εξόφληση και η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει από το κατάστημά μας στην οδό ΚΥΠΡΟΥ 61 στην ΛΑΡΙΣΑ.

Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 2410 254161 για τον ακριβή προσδιορισμό του χρόνου παραλαβής.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν που είναι εξατομικευμένο (όπως βέρες, χάραξη σε αντικείμενο) ή είναι ειδική παραγγελία ή έχει υποστεί οποιαγδήποτε μετατροπή ή είναι κατόπιν παραγγελίας, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας ή Τραπεζικής Κατάθεσης (σε αυτή την περίπτωση ισχύουν ότι αναφέρετε αντίστοιχα για την Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα και για την Τραπεζική Κατάθεση).

 1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΟΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά τα προϊόντα που επιλέξατε, στην συμβεβλημένη εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας ή αν επιθυμείτε παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής εταιρείας τότε πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής.

Η υπηρεσία αντικαταβολής σε όλη την Ελλάδα είναι 3 €. Για παραγγελίες άνω των 100€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ τότε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας θα πρέπει να είναι μέχρι του ποσού των 300 €.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν που είναι εξατομικευμένο (όπως βέρες, χάραξη σε αντικείμενο, αφαίρεση κομματιών μπρασελέ) ή είναι ειδική παραγγελία ή έχει υποστεί οποιαδήποτε μετατροπή ή είναι κατόπιν παραγγελίας, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας ή Τραπεζικής Κατάθεσης (σε αυτή την περίπτωση ισχύουν ότι αναφέρετε αντίστοιχα για την Πιστωτική Κάρτα και για την Τραπεζική Κατάθεση).

 1. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Για την πληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας, μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή έμβασμα στην Τράπεζα Πειραιώς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι στο καταθετήριο της Τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες Ονοματεπώνυμο σας (το οποίο πρέπει να ταυτίζεται με το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας) και τον Κωδικό της παραγγελίας σας. Επίσης για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε μέσω e-mail στο info@voulgaridis.gr το καταθετήριο της Τράπεζας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2410 254161 σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος, οι οποίες αναγράφονται στο ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Η κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό θα πρέπει να γίνει εντός τριών (3) ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας η την τηλεφωνική παραγγελία σας, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Στις περιπτώσεις που υπάρχει χρέωση από πλευράς της Τράπεζας για την εκτέλεση της Τραπεζικής εντολής, τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις γίνει η εκκαθάριση της πληρωμής και επιβεβαιωθεί η μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Ο χρόνος εκκαθάρισης διαφέρει από Τράπεζα σε Τράπεζα και δεν συμπεριλαμβάνεται στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του προϊόντος έτσι όπως αναγράφεται στην Πολιτική Αποστολών.

Ο Τραπεζικός Λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέτετε χρήματα για τις παραγγελίες σας είναι :

Η επωνυμία που εμφανίζεται στον λογαριασμό είναι η  :

ΑΦΟΙ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Ο.Ε.

Αριθμός Λογαριασμού:  6784 1148 15457
IBAN:  GR59 0171 7840 0067 8411 4815 457
Δικαιούχος:   ΑΦΟΙ ΚΩΝ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ Ο.Ε.
SWIFT/BIC:   PIRBGRAA

 1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Για την πληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Πιστωτική ή Χρεωστική σας Κάρτα.

Η χρέωση του ποσού της παραγγελίας σε Χρεωστική κάρτα είναι ούτως ή άλλως ΑΜΕΣΗ.

Η χρέωση του ποσού της παραγγελίας σε Πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει με δύο (2) τρόπους :

 1. Με άμεση Χρέωση όλου του ποσού (εφάπαξ χρέωση)
 2. Με Χρέωση του ποσού σε άτοκες δόσεις ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας οι οποίες είναι ως εξής :
 3. Από το ποσό των 0 € – 200 €      έως     4   άτοκες δόσεις
 4. Από το ποσό των 201 € – 400 €      έως     7   άτοκες δόσεις
 5. Από το ποσό των 401 €  και πάνω  έως  12  άτοκες δόσεις

Με χρέωση της Πιστωτικής ή Χρεωστικής σας κάρτας την διαδικασία εκκαθάρισης της Πληρωμής σας αναλαμβάνει η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η Τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Για την εμπρόθεσμη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω Πιστωτικών ή Χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας WINBANK PAYCENTER της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι κατά την διαδικασία αγοράς μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα σε secure server (ασφαλής διακομιστής) στην υπηρεσία winbank paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.  Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας) στην υπηρεσία winbank paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA η MASTERCARD καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το www.voulgaridis.gr μέσω πιστωτικών ή Χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το www.voulgaridis.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της Πιστωτικής η Χρεωστικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείται εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείται την Πιστωτική ή Χρεωστική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Οι παραπάνω όροι μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, για τον λόγο αυτό να ελέγχετε τους Τρόπους Πληρωμής του www.voulgaridis.gr πριν την πραγματοποίηση παραγγελίας.

 

TOP

ΕΙΣΟΔΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πλεονεκτήματα που σας παρέχει ο λογαριασμός σας:

 • Θα κάνετε γρηγορότερο checkout λόγω των αποθηκευμένων στοιχείων αποστολής και χρέωσης.
 • Θα διαχειρίζεστε: τις προσωπικές σας πληροφορίες, τις διευθύνσεις σας, τις παραγγελίες σας, το ιστορικό των παραγγελιών σας, τη λίστα επιθυμιών σας
 • Θα ενημερώνεστε για τις ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και ιδέες δώρων.

Ανάκτηση κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας? Εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

espa